srijeda, 16. ožujka 2011.

Večera u konobi

Vrijeme je da okupite i pozovete Vaše društvo, a bolju polovicu primite pod ruku i provedete jednu ugodnu večer uz Ponudu Dana i Konobu Brig. Uživajte u večeri za dvoje u Rijeci koja uključuje dvije porcije vrhunskih njoki s pršutom, gljivama i vrhnjem za samo 80kn umjesto 40kn. Uživajte u ugodno provedenoj večeri i predivnom ambijentu Konobe Brig. Počastite se ukusnom hranom, najboljom poslugom i jednim zabavnim izlaskom u dobrom društvu. Večernji zlazak iz kuće može biti pravo osvježenje, a uz Ponudu dana zabava Vam je zajamčena za samo 81kn. Iznenadite Vaša nepca, a naš savjet je da druženje završite uz časicu kvalitetnog vina za ljepši san

srijeda, 9. ožujka 2011.

Pregled, dijagnostika, izbjeljivanje i poliranje zubi

Prije nego Vaši zubi u potunosti ne poprime boju kave koja bi ipak ljepše izgledala na novom kauču iskoristite ponudu dana. Vrhunska tehnologija, garantiran učinak i zubi bijeli upravo onako kako Vi želite, karakteristike su današnje ponude. U tretmanu se koristi 30 do 38 % hidrogen peroksid u obliku gela koji se nanosi na zube te se posebnom lampom osvjetljuju zubi i aktiviraju sastojci gela koji ubrzavaju učinak izbjeljivanja. Već nakon 45 min uočiti ćete rezultate te otići veseliji i s ljepšim osmijehom.

Uz uslugu koju Vam danas nude Ponuda Dana i Stomatološka ordinacija Jurica Hodak nećete više nikada susprezati Vaš osmjeh. Za samo 595 kn umjesto 1.700 kn napravite stomatološki pregled, dijagnostiku, izbjeljivanje i poliranje zubi.



Ponuda dana: ZAGREB: Stephan Macchi - prezentacija vrhunske kul...

Ponuda dana: ZAGREB: Stephan Macchi - prezentacija vrhunske kul...: "Ponuda dana Vas vodi na show koji će Vas zasigurno zadiviti. Savršena kombinacija Tupperware posuđa i Stéphana Macchia može Vam pripre..."

srijeda, 2. ožujka 2011.

Za samo 70 kn mjesečno Aerobic mix

Uskoro dolaze topliji dani, a nitko ne želi da mu se na uskoj ljetnoj majici ocrtava „pojas za spašavanje“. Nemojte brinuti, za Vas je Ponuda Dana Rijeka u suradnji Cosmo Gym teretanom priredila idealan trening, Aerobic mix. Za samo 70 kn umjesto 200 kn trenirajte mjesec dana zabavni miks najboljih vježbi.

Aerobic mix aerobni je trening s elementima koreografije. Vježbanje uključuje kondicijske vježbe, hi-lo, tae bo, step-aerobic, work out i dance aerobic. Također se koriste steperi pri čemu se intenzivno skidaju masne naslage s bokova jačaju mišići nogu te se povećava kondicija. Kako bi Vam trening bio zanimljiviji u Cosmo Gym-u naglasak je stavljen na koreografiju, vježbe i opuštanje, a cilj je gubljenje masnih naslaga, postizanje elastičnosti i gipkosti cijelog tijela. Za samo 70 kn umjesto 200 kn dovedite se do savršene linije uz zabavni trening.