ponedjeljak, 26. rujna 2011.

Vratite svoje tijelo u stanje prije nastanka celulita

Ponuda uključuje 10 tretmana LPG I 3 tretmana bodywrappinga infracrvenim zrakama.
Naravno, našu internet stranicu možete pogledati na Ponuda Dana.
LPG tretman izvodi se LPG Cellu M6 aparatom koji djeluje na principu vakuuma. Povećavanjem lokalne mikrocirkulacije vraća kruženje hranjivih tvari vezivnog tkiva u stanje prije nastanka celulita i time poboljšava izgled i pojačava napetost kože. Ovaj učinkoviti tretman poznat je pod nazivom endermologie. Riječ je o potkožnoj gimnastici koja pomaže u stvaranju novog sklada vezivnog tkiva i povećava optok krvi i limfe, čime djelotvorno odstranjuje metabolički otpad.
Naravno da nije, zapravo je vrlo ugodan. Rezultat je vitko tijelo lijepih obrisa i nježnija, gipkija koža. Ovaj tretman je potpuno bezbolan i organizmu neškodljiv – proces djeluje opuštajuće, a u njega nisu uključeni nikakvi lijekovi ili kemijske tvari.

ponedjeljak, 19. rujna 2011.

4 kavitacije i 4 limfne drenaže za 590kn


Polako prolazi ljeto i Vi posljedice tog odmora svakako vidite i na svome tijelu? Uživali ste u raznim večerama, sladoledima na plaži i ostalim sitnim grijesima? No rješenja kao što su dijeta i izgladnjivanje Vam nekako baš i ne zvuče privlačno? PonudaDana uključuje 4 tretmana kavitacija i 4 tretmana limfne drenaže.
Nalazimo se u Mošćeničkoj 15, iza kazališta Trešnja.
Naša internet stranica je trenutno u izradi, no imamo Facebook stranicu koju možete pogledati na linku Beauty centar Style.
Limfna drenaža je vrlo učinkovita metoda kojom poboljšavamo mikro cirkulaciju, stimuliramo metabolizam i limfni sustav, te ubrzavamo izlučivanje štetnih tvari iz organizma.
Kavitacija je najdjelotvornija bezbolna metoda u tretiranju masnih i celulitnih naslaga više poznata kao nekirurška liposukcija.  

četvrtak, 15. rujna 2011.

Anti stresna masaža, limfna drenaža,Antistresna masaža, maska ili peeling lica i korištenje vanjskih bazena za 195kn umjesto 420kn

Stvarno je točno da se u devetom mjesecu sve PonudaDana obveze i problemi ponovno bude. Ali to nije ono proljetno, poželjno buđenje nego puna vreća obveza, problema, financijskih troškova i planova koji Vam zatrpavaju glavu. Umjesto da nestrpljivo trubite na semaforu, pokrivate se po glavi, ne izlazite iz svog doma i živite u svijetu nagomilanih problema dođite u Terme Jezerčica.
Anti stresna masaža traje 60 minuta, potom se korisnici, ako žele mogu otuširati, zatim prelaze na limfnu drenažu. Riječ je o limfnoj drenaži aparatom koja traje 30 minuta. Za vrijeme limfne drenaže korisnici imaju masku ili peeling lica na bazi domaćih eko proizvoda. 

srijeda, 7. rujna 2011.

Trajno uklanjanje dlačica IPL metodom sa područja potkoljenica za 395kn umjesto 2.400kn


Ponuda uključuje IPL trajno uklanjanje dlačica sa područja potkoljenica - 3 tretmana.
Naravno, pogledajte je na Salon Lavanda.
Salon se nalazi na adresi 1. Gardijske brigade Tigrovi 27b, Borovje, u Zagrebu.
Salon Lavanda: Dolazak je potrebno najaviti ranije na 01 6112-692 ili 091 932-8408.
Molimo korisnice da područje koje će se tretirati obriju na dan termina ili dan ranije.
Salon Lavanda: Radno vrijeme je PonudaDana od ponedjeljka do petka od 9h do 20h te subotom od 9h do 15h.Nisu :) Tretman za obje potkoljenice traje trideset minuta.

isprobajte divovsku ljuljačku i ljudski stolni nogomet za 145kn umjesto 300kn

Nalazimo se izlet u Liku, u malom tipično ličkom selu Rizvanuša koje se nalazi u Parku prirode Velebit. Staro obiteljsko seosko gospodarstvo uz puno truda i ljubavi pretvorili smo u pustolovno - izletnički centar gdje svim ljudima željnim adrenalina nudimo pravi mali raj igara i mogućnosti u očaravajućoj prirodi velebitskog raja.
Ponuda Dana aktivne ponude uključuje jednodnevni izlet u pustolovno - izletnički centar Rizvan City koji uključuje aktivnosti: divovsku ljuljačku, šumski adrenalinski park, zip line, penjanje na umjetnu stijenu, streličarstvo i ljudski stolni nogomet.