srijeda, 30. studenoga 2011.

Riješite se zauvijek dlačica na području brade i nausnice za samo 180kn

Salon se nalazi na adresi 1. Gardijske brigade Tigrovi 27b, Borovje, u Zagrebu. Nakon 01.01.2012. selimo na adresu Vrlička 16 te će se tretmani izvoditi isključivo na toj adresi. Dolazak je potrebno najaviti 4 dana ranije na 01 6112-692 ili 091 932-8408. Korisnice ostvaruju dodatnih 40% popusta na svaki dodatni tretman. Ponuda Dana aktivne ponude uključuje trajno uklanjanje dlačica laserom. Riječ je o tri tretmana na području nausnice i brade.

nedjelja, 27. studenoga 2011.

Pranje, šišanje i dvije fen frizure za 135kn

Ponuda Dana uključuje pranje, šišanje i dvije fen frizure. Ne, ovaj put se mogu koristiti samo tretmani navedeni u ponudi. Naravno, ukoliko žele, korisnice mogu nadoplatiti dodatne usluge prema redovnim cjenama navedenim u cjeniku. U salonu koristimo Revlon proizvode za kosu. Tretman u prosjeku traje oko sat vremena, ovisno o dužini kose. Ponuda se može iskoristiti u tri dolazaka.

srijeda, 23. studenoga 2011.

Iznenadite svoje najdraže orginalnom idejom i poklonom za samo 85kn

Nakon kupnje ponude korisnik treba preko linka Naruči originalan poklon karikaturu naručiti izradu i dogovoriti se za uslugu. Potrebno je da korisnik prilikom ispunjavanja obrasca u rubriku „napomene“ naglasi da je korisnik Ponuda Dana facebook. Dostava je moguća u digitalnom obliku, to jest da korisnici karikaturu dobiju na mail te se sami pobrinu za samo printanje ili mogu preuzeti odprintanu karikaturu na način da im se pošalje na njihovu kućnu adresu. U tom slučaju se plaća trošak poštarine oko 13kn. Naravno, korisnici mogu naručiti karikaturu s okvirom koji dodatno plaćaju i tom slučaju poštarina je skuplja. Ponuda uključuje izradu karikature jedne osobe.

nedjelja, 20. studenoga 2011.

Pomladiti Vaše lice ili izaberite tretmane kojima ćete se zauvijek riješiti dlačica za 345kn umjesto 2.400kn

Potrebno je najaviti se kako biste na vrijeme rezervirali svoj termin. Rezervaciju termina možete obaviti pozivom na broj 01/ 6112-692. Svaku rezervaciju treba otkazati najmanje 12 sati prije tretmana inače će se tretman smatrati iskorištenim. Ponuda Dana aktivne ponude uz broj dolazaka je individualan, ovisi o tome koju će uslugu korisnice izabrati. Uslugu možete iskoristiti za: tretmane trajno uklanjanje dlačica, pomlađivanja, radiofrekvenciju lica, tretmane vakumom i za vacface tretmane.

srijeda, 9. studenoga 2011.

Pranje, šišanje, trimanje, rezanje noktiju, čišćenje ušiju i analnih žlijezda za samo 95kn umjesto 250kn

Ponuda Dana facebook se odnosi na male i srednje pse, a za velike pse je potrebno nadoplatiti od 50kn do 100kn u salonu. Ponuda uključuje pranje psa, šišanje, trimanje, rezanje noktiju, čišćenje ušiju i analnih žlijezda. Naravno, korisnici mogu psa ostaviti kod nas te ga pokupiti nakon kraja tretmana. Tretman traje od 1,15h do 1,30h. Nije, žlijezde se čiste po potrebi.

srijeda, 2. studenoga 2011.

Izmjena ulja, brtvenog prstena i filtera ulja uz 59% popusta na ulje

 
Savršen styling, make up fantastičan, još samo da pokupite svoje frendice na njihovim adresama i na putovanje koje zasigurno nećete zaboraviti. Vaš automobil kao i uvijek blistav i precizno opran. Putovanje ne može biti luđe. Nikad nećete zaboraviti utrku po auto cesti s onim zgodnim frajerima, ali niti onaj trenutak kad Vam je automobil stao. Da se Vama u Vašoj utrci ili na putovanju ovako nešto ne dogodi Ponuda Dana Vas vozi u Bertol Automobile, izmjena ulja.