srijeda, 28. prosinca 2011.

Pravo osvježenje i njega za Vašu kosu za 135kn umjesto 450kn

Ponuda Dana facebook uključuje šišanje, frizuru i pakung + dvije dodatne fen frizure. Naravno, ukoliko žele, korisnice mogu nadoplatiti dodatne usluge prema redovnim cjenama navedenim u cjeniku.U salonu koristimo Revlon proizvode za kosu.

četvrtak, 22. prosinca 2011.

Cijene kuća i građevinskih zemljišta još uvijek padaju

Mjesečni porast cijena tijekom studenog zabilježen je samo na zagrebačkim zemljištima, a iznosi tek 1,5 posto. Prosječna tražena cijena tamošnjeg metra kvadratnog iznosila je 179 eura – što je čak 16,7 posto niže iznajmljivanje stanova Pantovčak nego lani u istom mjesecu.

Nova godina u Rimu - let avionom Zagreb - Rim za 1370 kn - samo 10 mjesta

Naravno, program za doček Nove Godine i boravak u Rimu koji kao što smo već rekli možete dodatno uplatiti u samoj agenciji nalazi se na stranici Mondo travel. Ponuda Dana aktivne ponude uključuje polazak je iz Zagreba 30.12.2011. u 13:25 i dolazak u Rim je u 14:35. Povratak iz Rima je 03.01.2012. u 14:00, a u Zagreb se slijeće u 15:10. Letimo preko kompanije Small Planet Airlines, zrakoplovom Boeing 737.

ponedjeljak, 19. prosinca 2011.

Sve usluge frizerskog salona po izboru za samo 85kn

Ponuda Dana uključuje sve usluge frizerskog salona po izboru za samo 85kn umjesto 300kn + 50% popusta na svaki sljedeći dolazak u salon Sara. Nalazimo se u samom centru grada, u Hotelu Dubrovnik na drugom katu. Adresa je Gajeva 1.

četvrtak, 15. prosinca 2011.

Zadivite sve oko sebe savršenom frizurom i novim izgledom

Ponuda Dana facebook uključuje pramenove, preljev, šišanje i frizuru. Umjesto ovih se ne mogu kombinirati neke druge usluge ovaj put. Naravno, ukoliko žele, korisnice mogu nadoplatiti dodatne usluge. Termin se može otkazati najmanje 24 sata ranije.

srijeda, 14. prosinca 2011.

Plišani medvjedić ili majmun s Vašom fotografijom za 95 kn

Ponuda Dana uključuje personaliziranog plišanog medu ili majmuna sa otiskom fotografije po izboru i bijelu šalicu za čaj, također s fotografijom po izboru. Naravno, fotografija na medi može biti drugačija od fotografije na šalici.Plišanci su cca 23-25 cm visine, a šalice su 10x8 cm i 2 dcl, otporne na pranje u perilici.

nedjelja, 11. prosinca 2011.

srijeda, 7. prosinca 2011.

Naučite svirati gitaru za 195kn umjesto 600kn

Ponuda Dana uključuje mjesečnu poduku sviranja jedne od pet vrsta gitara - bas, akustična, solo, klasična ili električna, poduke iz sintisajzera ili višeglasno pjevanje. Poduka traje mjesec dana po osam punih sati. Ovisno o instrumentu za koji se korisnik odluči, formiraju se grupe i organiziraju termini. Nastava se održava prema dogovoru, dva puta tjedno po sat vremena ili jednom tjedno blok sat. Fleksibilni smo i otvoreni za dogovor.

ponedjeljak, 5. prosinca 2011.

Wellness organizirani doček Nove godine u Hotelu Picok**** uz 3 polupansiona

Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s Ponuda Dana aktivne ponude direktnom linijom, wirelles internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness doček Nove i papučama. Korisnicima je na raspolaganju neograničeno korištenje sauna po izboru (finska, turska, infracrvena), hotelskog bazena i teretane. Djeca do 7 godina imaju gratis smještaj dok djeca od 7 do 15 do godina imaju 50% popusta.