utorak, 31. siječnja 2012.

Obrazovni program za dadilje sa upisom u radnu knjižicu

Ponuda Dana uključuje verificirani obrazovni program za babysitterice sa upisom u radnu knjižicu. Program se sastoji od dva modula, teoretskog i praktičnog dijela. Program traje ukupno 200 sati od toga 36 sati teoretske nastave, 12 sati radionica te 160 sati prakse.

srijeda, 25. siječnja 2012.

Gardaland - prepustite se adrenalinu i ludo se provedite u najvećem i najuzbudljivijem zabavnom parku u Europi

Ponuda Dana uključuje jednodnevni izlet u Gardaland za jednu osobu. U cijenu su uključeni prijevoz udobnim turističkim autobusom, pratitelja putovanja, troškove organizacije putovanja. U cijenu nije uključena ulaznica za Gardaland. Djeca do 1 m visine ne plaćaju ulaznicu.

utorak, 24. siječnja 2012.

Stomatološki pregled, čišćenje kamenca, pjeskarenje i premaz Tooth pastom - savršen osmjeh za 150 kn

Pjeskarenjem malim zrncima pjeska u kombinaciji sa vodom izuzetno će se efikasno odstraniti obojene naslage na zubima. Ponuda Dana facebook uključuje Tooth Mousse pasta je preparat koji će revitalizirati Vaše zube i održati prekrasan izgled Vašeg osmijeha. Tooth Mousse pasta predstavlja prvi prirodni sustav zaštite zubi od kiseline iz svakodnevne prehrane te štiti zube od erozije i trošenja (povećeva se razina bio-raspoloživih iona kalcija, fosfata i fluorida potrebnih za remineralizaciju i prevenciju).

utorak, 17. siječnja 2012.

5 tretmana za tijelo i lice u kolagen uređaju + 1 tretman lica sa enzimskim pilingom i kolagen maskom

Nježni valovi crvenog svjetla u rasponu od 550 – 700nm potiču kožu da proizvodi kolagen, elastin i specijalne enzime potrebne za poboljšanje strukture kože (potvrđeno nedavnim istraživanjima). Na taj način se djeluje na vidljivu regeneraciju i reprodukciju zdrave kože, a zahvaljujući stimulaciji stanica, koža izgleda svježije i glađe, tamni podočnjaci nestaju, pore će se smanjiti, a koža će postati mekša i bez neravnina. Uz regeneraciju stanica, znatno se povećava i sposobnost kože da se sama liječi. Ponuda Dana facebook uključuje bio – stimulativni efekt sa mekim crvenim svjetlom zaustavlja starenje i omogućava koži da ostane čvrsta.

četvrtak, 12. siječnja 2012.

Prijevoz, noćenje s doručkom u Hotelu Lassalle 3* * * - putovanje u Beč i Eisenstadt na 2 dana

Ponuda Dana facebook uključuje termin putovanja je 17.3.2012. Polazak je u 06.00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu (peroni 502-506).Povratak u Zagreb je 18.3. u kasnim večernjim satima. Djeca do 12 godina u pratnji dvije odrasle osobe na pomoćnom (trećem) ležaju imaju 20% popusta.

ponedjeljak, 9. siječnja 2012.

12 Power plate treninga - dovedite Vašu figuru do savršenstva za 125kn

Ponuda Dana uključuje 12 treninga na Power slim plate-u kroz mjesec dana. Power slim Plate sprava bazirana je na naprednoj vibracijskoj tehnologiji. Na taj način djeluje na vibriranje naših mišića što povoljno utječe na zdravlje i snagu, a bez pretjeranog tjelesnog napora. To je trening koji djeluje na sve mišiće. Poboljšava jakost i snagu mišića, fleksibilnost, cirkulaciju, gustoću kostiju, gubitak težine, smanjuje celulit.

srijeda, 4. siječnja 2012.

Kupanje u zatvorenim bazenima - neograničen broj dolazaka u mjesecu za 150kn

Korisnici ponudu mogu iskoristiti na tri lokacije. To su: Bazen SP Mladost, Bazen Utrina i Zimsko plivalište Mladost. Ponuda Dana se odnosi na mjesečnu kartu za korištenje bazena. Korisnici svoju kartu mogu podići od 18. siječnja u vremenu od 9 do 20 sati.

utorak, 3. siječnja 2012.

Čokoladna ili voćna torta - Iznenadite Vaše nepce božanstvenim okusom torte za 125 kn

Korisnici bi trebali 4 dana ranije naručiti svoju tortu na kontakt broj: 01/6525 484. Nalazimo se na adresi: Savski Gaj 11, 1/A, Zagreb. Moguće je poslati fotografiju lika koju biste voljeli vidjeti na svojoj torti. Ponuda Dana aktivne ponude se može koristiti od 15.1.2012. no moguće je nazvati ranije i najaviti narudžbu