ponedjeljak, 27. veljače 2012.

Najam nogometnog terena - zabavite se sa svojom ekipom i zaigrajte nogomet

Ponuda Dana se odnosi na 60 minuta najma dvorane za nogmeta.


Ponuda se odnosi prvenstveno na utorak, ostali dani su uvjetno na raspolaganju, ali u dogovoru sa centromkorisnicima su na raspolaganju termini od 18h do 19h te od 19h do 22h. Uključena je nogometna lopta, a ostalu sportsku opremu bi korisnici trebali ponijeti sa sobom.

utorak, 21. veljače 2012.

Vitki i savršenog tena u 5 tretmana za 195kn

Ponuda Dana uključuje 5 tretmana bodywave-a i 50 minuta sunčanja. Bodywave: najinovativniji welness i solarij sistem na tržištu, revolucionarni sistem tamnjenja, mršavljenje, uklanjanje celulita i učvršćivanje mišića istovremeno. Jedna osoba na svoje ime može iskoristiti jednu uslugu na svoje ime.

četvrtak, 16. veljače 2012.

24 tretmana za mršavljenje za 475kn - jednostavno do savršenog tijela

Uz pravilnu kontroliranu prehranu, unos dovoljne količine tekućine i tjelovježbu, gubi se 1 - 2 konfekcijska broja. Dolazak u salon se preporuča jednom do dva puta tjedno. Ponuda Dana aktivne ponude se može iskoristiti u osam dolazaka, svaki od njih traje 1,5h i podrazumijeva jedan od sva tri tretmana. Kod body wrappinga i power platea tretira se cijelo tijelo, a kod oxyfata u dogovoru s korisnicom odlučujemo hoće li se tretirati prednja ili stražnja strana.

utorak, 14. veljače 2012.

zaštitite se od zime i ojačajte organizam uz livadski med te med od kestena, smokve i cimeta

Odličan izvor mangana, željeza, bakra i cinka, bogat je vitaminima C i K, a njegova redovita konzumacija utječe na povećanje otpornosti organizm. Vrlo dobro vraća izgubljenu energiju, jača imunitet, osigurava fizičku izdržljivost i psihičku stabilnos. Ponuda Dana facebook uključuje 4 teglice meda.

četvrtak, 9. veljače 2012.

Engleski, njemački, španjolski ili talijanski jezik - početni intenzivni tečaj za 290 kn

Tečajevi počinju 27. veljače 2012. prema rasporedu škole i prema unaprijed potvrđenom dogovoru sa školom putem e-maila. Odabrani termin za koji se polaznik prijavi nije moguće mijenjati nakon prijave jer su grupe limitirane svaki dvotjedan te svojom nedolaskom zauzimate mjesto drugom polazniku pa nije moguće mijenjati nakon što se isti potvrdi. 12 polaznika je maksimalan broj po grupi. Ponuda Dana aktivne ponude uključuje u  jutarnjim, popodnevnim ili večernjim terminima (10-11,30 sati ; 17-18,30 ;18,30-20,00 ili 20-21,30) prema većini prijava za pojedini jezik u svakom dvotjednu.

utorak, 7. veljače 2012.

Mjesec dana neograničenog feniranja i pranja kose - neka Vaša kosa bude savršena baš svaki dan

Ponuda Dana facebook uključuje mjesec dana neograničenog korištenja tretmana pranja kose i fen frizure. Naravno, ponuda se odnosi na sve dužine kose. U salonu koristimo isključivo proizvode marke Keune. Tretman traje otprilike 30 minuta, ovisno o dužini kose.