srijeda, 26. listopada 2011.

Čisto i njegovano lice - klasično čišćenja lica prvi je korak prema kompletnoj njezi Vaše kože - samo 80kn


Koristimo kozmetiku marke Murad, Dr. Eckstein i Vichy. Muškarci također mogu koristiti ovu ponudu. Molimo korisnike da svoj dolazak najave 4 dana ranije na broj 091 7822 925.
Radno vrijeme našeg salona je po dogovoru putem broja 091 7822 92 .
Nalazimo se na adresi Siget 18c.
Ponuda uključuje tretman čišćenja lica Korisnici ove Ponuda Dana facebook ostvaruju dodatnih 20% popusta na sljedeći tretman u salonu.

petak, 21. listopada 2011.

Egipatska depilacija brazilke i područja pazuha - prekrasan osjećaj glatke, medene kože za samo 80kn umjesto 170kn

Depilacija brazilke i pazuha traje između 20 minuta i pola sata.
Korisnice moraju obaviti i depilaciju oba područja isključivo u jednom dolasku.
Naravno, ukoliko želite možete nadoplatiti za usluge koje nisu uključene u Ponuda Dana facebook prema redovitim cijenama, navedenim na sljedećem linku CJENIK.
Naš salon radi od ponedjeljka do petka od 09h do 20h te subotom od 09h do 14h.
Potrebno se naručiti 5 dana prije dolaska na brojeve telefona 01/2307-701, 091/7987-221.
U salonu se za egipatsku depilaciju koristi Jantar šećerna pasta koja se sastoji od 100% prirodnih sastojaka, prorjeđuje dlake i čini ih svjetlijima. Nježna je za sve tipove kože, nema urastanja ni upala te je manje bolna od voska.

utorak, 18. listopada 2011.

Lifting lica s revitalizacijom ili mikrodermoabrazija sa čišćenjem lica

Nebitno je da li je problem Vaše kože sjaj ili prekomjerna masnoća pri čemu lice izgleda prljavo, a koža suho i neprivlačno. Bitno je da u današnje vrijeme to zaista ne mora biti tako. Zatvorene pore Vašeg lica u sebi talože mrtve stanice i prljavštinu, a jednom kad je sakupe dovoljno počinje prava zabava - prištići, akne, miteseri ... Cijela ekipa na okupu partija po Vašem licu, a Vi svaki put kad počnete kopati po njemu činite cijelu priču još gorom. Prepustite se u ruke profesionalaca i napokon započnite jutro sa smirenom kožom i osmijehom. Ponuda Dana vodi Vas u Centar zdravlja i ljepote Bella, lifting lica :)

utorak, 11. listopada 2011.

Kompletna njega za pse svih veličina - šišanje i trimanje, češljanje, feniranje, čišćenje ušiju i analnih vrećica za 85kn


Ponuda uključuje salon za pse, šišanje, trimanje, češljanje, feniranje, higijenu ušiju, podrezivanje noktiju i čišćenje analnih vrećica. Salon Lolita nalazi se na adresi Ivana Filipovića 4.
Ponuda se može iskoristiti u jednom dolasku. Obožavate svog psa i najradije bi ga smanjili i stavili u džep da ga nosite sa sobom gdje god krenuli. No ponekad bi ga najradije smanjili i zaključali u donju ladicu ormara da se malo odmorite :) Nije bitno je li Vaš pesek malen, velik, mršav ili bucmast, Ponuda Dana aktivne ponude dovest će ga u red.
Obožavate svog psa i najradije bi ga smanjili i stavili u džep da ga nosite sa sobom gdje god krenuli. No ponekad bi ga najradije smanjili i zaključali u donju ladicu ormara da se malo odmorite :) Nije bitno je li Vaš pesek malen, velik, mršav ili bucmast, dovest će ga u red, a Vama skratiti muku slušanja struganja noktića po parketima, skupljanja dlaka po kauču i raščešljavanja dredića koji se našim dugolasim četveronožnim prijateljima tako lako stvore. Ponuda Dana facebook želi Vama i Vašem ljubimcu najljepši dan kompletne njege i uživanja :)  

Kompletna njega za pse svih veličina - šišanje i trimanje, češljanje, feniranje, čišćenje ušiju i analnih vrećica


Ponuda uključuje njega psa šišanje, trimanje, češljanje, feniranje, higijenu ušiju, podrezivanje noktiju i čišćenje analnih vrećica. Salon Lolita nalazi se na adresi Ivana Filipovića 4.
Ponuda se može iskoristiti u jednom dolasku. Obožavate svog psa i najradije bi ga smanjili i stavili u džep da ga nosite sa sobom gdje god krenuli. No ponekad bi ga najradije smanjili i zaključali u donju ladicu ormara da se malo odmorite :) Nije bitno je li Vaš pesek malen, velik, mršav ili bucmast, Ponuda Dana aktivne ponude dovest će ga u red. 

četvrtak, 6. listopada 2011.

Pregled koštanog statusa u Poliklinici na Vrbiku za 295kn umjesto 655kn


Rezultati pretraga su gotovi odmah, za vrijeme trajanja pregleda osteoporoza.
Dolazak je potrebno najaviti 7 dana ranije na broj telefona
Poliklinika K-centar se nalazi na Vrbik 8a.
Poliklinika K-centar osnovana je s ciljem da se građanima omogući vrhunska zdravstvena usluga liječenja i prevencije kroničnih bolesti kostiju i zglobova gdje se na jednom mjestu i u kratkom vremenu može obaviti sva potrebna dijagnostika te provesti liječenje uz primjenu najnovijih medicinskih metoda i timski rad stručnjaka različitih specijalnosti. U Ponuda Dana aktivne ponude poliklinici se provodi poseban koncept integralnog liječenja osteoporoze prema modelu „4e“ koji uključuje učenje specifične tjelovježbe „Tae do“ i provođenje MBST ( terapijske nuklearne magnetske rezonance), najnovije metode liječenja kojom se primjenom magnetske rezonance potiče regeneracija hrskavice i stvaranje zdrave kosti, a u Poliklinici se na uputnicu HZZO-a obavlja i fizikalna terapija te denzitometrija kosti. Uz specifični program dijagnostike i liječenja osteoporoze i artroze, u suradnji s stranim partnerima K-centar provodi UGS terapiju vena, koja je najbolja metoda liječenja proširenih vena, jer daje trajne rezultate, bez operacije, bolova i komplikacija. Osim toga, također u suradnji s stranim parterima provodi se liječenje hemoroida uz primjenu najnovijih neinvazivnih metoda kao i genska dijagnostika kojom se na temelju analize genoma mogu procijeniti individualni rizici različitih bolesti.

ponedjeljak, 3. listopada 2011.

Riješite se stresa, boli i celulita u udobnosti vlastitog naslonjača - infracrveni ručni masažer tijela i lica za 227kn

Koliko ste puta bili spremni dušu prodati za tih par minuta jednog od najboljih osjećaja na svijetu - čari masaže uvijek su Vas obarale s nogu. Sačuvajte dušu i sve one vitalne organe koje ste bili spremni obećati i nabavite ručni masažer koji će Vas usrećiti u bilo kojem trenutku tako da više nikad ne čekate na osjećaj koji si možete priuštiti sami. Ponuda Dana aktivne ponude i Electus Webshop Vam donose infracrveni ručni masažer koji će Vas rješiti cijelog popisa problema i poteškoća :)