utorak, 11. listopada 2011.

Kompletna njega za pse svih veličina - šišanje i trimanje, češljanje, feniranje, čišćenje ušiju i analnih vrećica za 85kn


Ponuda uključuje salon za pse, šišanje, trimanje, češljanje, feniranje, higijenu ušiju, podrezivanje noktiju i čišćenje analnih vrećica. Salon Lolita nalazi se na adresi Ivana Filipovića 4.
Ponuda se može iskoristiti u jednom dolasku. Obožavate svog psa i najradije bi ga smanjili i stavili u džep da ga nosite sa sobom gdje god krenuli. No ponekad bi ga najradije smanjili i zaključali u donju ladicu ormara da se malo odmorite :) Nije bitno je li Vaš pesek malen, velik, mršav ili bucmast, Ponuda Dana aktivne ponude dovest će ga u red.
Obožavate svog psa i najradije bi ga smanjili i stavili u džep da ga nosite sa sobom gdje god krenuli. No ponekad bi ga najradije smanjili i zaključali u donju ladicu ormara da se malo odmorite :) Nije bitno je li Vaš pesek malen, velik, mršav ili bucmast, dovest će ga u red, a Vama skratiti muku slušanja struganja noktića po parketima, skupljanja dlaka po kauču i raščešljavanja dredića koji se našim dugolasim četveronožnim prijateljima tako lako stvore. Ponuda Dana facebook želi Vama i Vašem ljubimcu najljepši dan kompletne njege i uživanja :)  

Nema komentara:

Objavi komentar