ponedjeljak, 28. veljače 2011.

Riješite se neželjenih dlačica i uskočite spremni u proljetne haljinice - Samo 45kn umjesto 100kn za depilaciju cijelih nogu i bikini zone

Proljeće je vrijeme kada duge rukave, kapute i svu ostalu zimsku opremu bacamo na dno ormara. No, što je s našim tijelom? Kako dolazi lijepo vrijeme, tako sve više razmišljamo o šetnjama, ljetovanju, suncu, moru. To podrazumijeva kratke hlačice i haljinice. Naravno, prvi problem su dlačice. Imate malo vremena i još manje novca kako biste svoje tijelo doveli do željenog izgleda. Ponuda dana Vam nudi depilaciju cijelih nogu i bikini zone u Studiju za njegu tijela Elle za samo 45kn umjesto 100kn. Nikad nije kasno za otkrivanje novih mogućnosti, naravno Ponuda dana će ih naći za Vas.

Osjećaj glatkih nogu i nakon dva tjedna je nezamjenjiv. Iako savršene noge bez dlačica ne bi trebale biti nemoguća misija, ponekad se čini da je takav cilj gotovo pa nedostižan. Urasle dlačice ili pak njihovi novi izdanci kroz tek nekoliko dana te crvenilo, obeshrabljuju i najuporniju ratnicu u borbi za tijelo bez dlačica. Iako bi mnoge žene put kozmetičkog salona voljele ići prvenstveno radi masaža i ostalih relaskirajućih tretmana, najveći ih broj tamo odlazi prvenstveno zbog uklanjanja dlačica. Sada sve ovo možete ostvariti i uz cijenu sniženu čak 70%. Naravno jer Vas Ponuda dana Rijeka i Studio za njegu tijela vole.

četvrtak, 24. veljače 2011.

54kn umjesto 180kn - klasična masaža cijelog tijela

Ubrzani način života ponekad nam ne dopušta da stanemo i razmislimo o sebi i svom dnevnom tempu. Uz to, svakodnevno nepravilno sjedenje uz kompjutor zasigurno utječe na Vaše loše držanje i ukočenost. Zbog stresa naše tijelo često pati. Opterećeno je svakodnevnim obvezama i potreban mu je odmor i opuštanje. No, često nemamo onoliko vremena koliko želimo. Ponuda dana Rijeka zna kako Vam pomoći, zato Vas vodimo u Kozmetički studio Paola na sat vremena klasične masaže cijelog tijela za samo 54kn umjesto 180kn. Lagana glazba, ugodan dodir te kvaliteta i nježan miris preparata pomoći će Vam pri opuštanju i otklanjanju nakupljenog stresa. Pravo je, dakle, vrijeme da i masažu uključite u sve one aktivnosti koje planirate da biste postigli svjež izgled. Masaža Rijeka.

Kad počnete osjećati umor i u jednom trenutku se više ne možete usredotočiti ni na što, izgleda da su vas problemi preplavili, osluškujte upozoravajuće znakove svoga tijela. Jedva čekate godišnji odmor, proljeće i sunce kako biste se riješili stresa i umora u mišićima. Kao priprema, dobro će Vam doći masaža za poboljšanje cirkulacije, stimulaciju metabolizma i opuštanje. :) Masaža je jedna od najboljih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti organizma. Zato Vam nudimo klasičnu masažu cijelog tijela u Kozmetičkom studiju Paola, neka Vam stručnjaci svojim "čarobnim" dodirom uravnoteže tijelo i duh.

utorak, 1. veljače 2011.

Za 160 kn uklonite naslage na zubima ultrazvučnim uređajem i pjeskarenjem uz dijagnostiku karijesa Diagnodent uređajem

Savšeno vrijeme za kupnju blistavog osmjeha

Učinite prvi korak kako biste ste se osjećali dobro, izgledali lijepo i ostavili nezaboravan dojam svaki put kad se nasmješite. „Ništa tako moćno, tako snažno ne otkriva čovjekovu narav kao osmijeh." Razlog za smijeh dati će Vam Ponuda Dana Rijeka i Dentalni Laserski Studio Jindra - Strika. Nakon izbjeljivanja zubi svakako ćete imati i razloga za smijeh i čime se pohvaliti.

Skriveni karijes više nije problem. Brzo, lako i pouzdano otkrijte karijes uz KaVo DIAGNOdent pen laserski dijagnostički uređaj koji prepoznaje razliku u fluorescenciji između zdravog i demineraliziranog tvrdog zubnog tkiva što pouzdano otkriva i najmanje promjene bez izlaganja rendgenskom zračenju. Omogućava minimalno-invazivni tretman i čuvanje zdravog tkiva, pouzdanost od 90% u ranom otkrivanju karijesnih lezija. Učinite Vaš osmijeh još ljepšim i privlačnijim za samo 160 kn umjesto 400 kn.Uklonite naslage s Vaših zubi provjerenom metodom pjeskarenja koja koristi zrnca pjeska i vodu te tako odstranjuje kamenac zbog kojega zubi Više na sjaje kao nekada. Na taj način održavate Vaše desni čije je zdravlje izuzetno bitno za ljepotu i kvalitetu Vaših zubi. Uklonite meke i tvrde naslage s Vaših zubi i nasmiješite se blistavim osmijehom :)