ponedjeljak, 28. veljače 2011.

Riješite se neželjenih dlačica i uskočite spremni u proljetne haljinice - Samo 45kn umjesto 100kn za depilaciju cijelih nogu i bikini zone

Proljeće je vrijeme kada duge rukave, kapute i svu ostalu zimsku opremu bacamo na dno ormara. No, što je s našim tijelom? Kako dolazi lijepo vrijeme, tako sve više razmišljamo o šetnjama, ljetovanju, suncu, moru. To podrazumijeva kratke hlačice i haljinice. Naravno, prvi problem su dlačice. Imate malo vremena i još manje novca kako biste svoje tijelo doveli do željenog izgleda. Ponuda dana Vam nudi depilaciju cijelih nogu i bikini zone u Studiju za njegu tijela Elle za samo 45kn umjesto 100kn. Nikad nije kasno za otkrivanje novih mogućnosti, naravno Ponuda dana će ih naći za Vas.

Osjećaj glatkih nogu i nakon dva tjedna je nezamjenjiv. Iako savršene noge bez dlačica ne bi trebale biti nemoguća misija, ponekad se čini da je takav cilj gotovo pa nedostižan. Urasle dlačice ili pak njihovi novi izdanci kroz tek nekoliko dana te crvenilo, obeshrabljuju i najuporniju ratnicu u borbi za tijelo bez dlačica. Iako bi mnoge žene put kozmetičkog salona voljele ići prvenstveno radi masaža i ostalih relaskirajućih tretmana, najveći ih broj tamo odlazi prvenstveno zbog uklanjanja dlačica. Sada sve ovo možete ostvariti i uz cijenu sniženu čak 70%. Naravno jer Vas Ponuda dana Rijeka i Studio za njegu tijela vole.

Nema komentara:

Objavi komentar