četvrtak, 24. veljače 2011.

54kn umjesto 180kn - klasična masaža cijelog tijela

Ubrzani način života ponekad nam ne dopušta da stanemo i razmislimo o sebi i svom dnevnom tempu. Uz to, svakodnevno nepravilno sjedenje uz kompjutor zasigurno utječe na Vaše loše držanje i ukočenost. Zbog stresa naše tijelo često pati. Opterećeno je svakodnevnim obvezama i potreban mu je odmor i opuštanje. No, često nemamo onoliko vremena koliko želimo. Ponuda dana Rijeka zna kako Vam pomoći, zato Vas vodimo u Kozmetički studio Paola na sat vremena klasične masaže cijelog tijela za samo 54kn umjesto 180kn. Lagana glazba, ugodan dodir te kvaliteta i nježan miris preparata pomoći će Vam pri opuštanju i otklanjanju nakupljenog stresa. Pravo je, dakle, vrijeme da i masažu uključite u sve one aktivnosti koje planirate da biste postigli svjež izgled. Masaža Rijeka.

Kad počnete osjećati umor i u jednom trenutku se više ne možete usredotočiti ni na što, izgleda da su vas problemi preplavili, osluškujte upozoravajuće znakove svoga tijela. Jedva čekate godišnji odmor, proljeće i sunce kako biste se riješili stresa i umora u mišićima. Kao priprema, dobro će Vam doći masaža za poboljšanje cirkulacije, stimulaciju metabolizma i opuštanje. :) Masaža je jedna od najboljih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti organizma. Zato Vam nudimo klasičnu masažu cijelog tijela u Kozmetičkom studiju Paola, neka Vam stručnjaci svojim "čarobnim" dodirom uravnoteže tijelo i duh.

1 komentar:

  1. Pozdrav! Imate li u svojoj ponudi masažu lica nekim eteričnim uljima ili recimo čokoladom, čula sam da je to dobra masaža

    OdgovoriIzbriši